Vergelijk              Vraag alles in èèn keer aan Jij kan inpakken    Wij gaan aan de slag    Bevestig je aanvraag  Jij bespaart
Vergelijk              Vraag alles in èèn keer aan Jij kan inpakken    Wij gaan aan de slag    Bevestig je aanvraag  Jij bespaart
 
overstappen televisie internet en bellen

Op het moment dat je besluit om een internet, tv en bellen in één pakket aan wil schaffen, dan moet je met een aantal dingen zeker rekening houden:Check je huidige contract en opzegtermijn.

1. Check of je huidige aanbieder internet, televisie en bellen levert op je nieuwe adres.

2. Wacht even met het overstappen totdat je huidige provider op je nieuwe adres is geactiveerd.

3. Sommige aanbieders regelen de overstap voor je. Zij zorgen dat je niet zonder internet, televisie en bellen zit tijdens de overstap.

4. Zeg tegen je huidige aanbieder dat je gaat of wil overstappen. Soms komen ze over de brug met leuke acties en kortingen.

5. Check of je hetzelfde pakket kan krijgen wanneer je overstapt.

Ik wil internet, tv en bellen pakketten vergelijken

Contractduur en opzegtermijn van je huidige internet, tv en bellen pakket

Vaak als je een contract afsluit dan is dit voor een jaar. Wanneer je een tijdelijk woning hebt gevonden, dan moet je goed rekening houden met de contractduur. Het kan zomaar zijn dat dat wanneer je voor bijvoorbeeld een half jaar een woonruimte hebt, dat je je internet, televisie en bellen moet opzeggen omdat je niets anders hebt gevonden. Wanneer je een contractduur van een jaar hebt, moet je door blijven betalen en dat doen wij Hollanders niet graag. Daarnaast zorgt het checken van de contractduur er ook voor dat je niet met dubbele kosten komt te zitten. Vaak is het opzegtermijn van een contract één of twee maanden.

Aanbieders van internet, tv en bellen in één pakket

Om te checken of je huidige aanbieder goedkoper is dan andere aanbieders kan je onze vergelijker gebruiken. Naast de vergelijker biedt 123verhuispakket ook direct een overstapservice aan. Vergelijk de pakketten en vraag in één keer aan wat je nodig hebt. Wij gaan voor je aan de slag en jij hoeft enkel de aanvraag te bevestigen.

Ik wil internet, tv en bellen aanbieders vergelijken

Wacht met overstappen tot na je verhuizing

Wacht even met het overstappen totdat je huidige provider op je nieuwe adres is geactiveerd. Wanneer je gaat overstappen met alles in één naar een nieuwe aanbieder dan moet je adres namelijk overeenkomen met het adres van je oude aanbieder. Door te wachten voorkom je dat je op je oude adres een aansluiting krijgt van je nieuwe aanbieder.

Voor het eerst internet, tv en bellen pakket regelen?

Wanneer je na die barre zoektocht naar een woning eindelijk een huis hebt gevonden, wordt het ook tijd om je televisie, computer en wellicht zelfs je telefoon te gebruiken. Dit houdt natuurlijk in dat je dit voor het eerst moet afsluiten. Jeetje mineetje wat een toeval... daar hebben we ook informatie over.

Vergelijk

Vraag in één keer aan wat je nodig hebt

Jij kan inpakken

Wij gaan aan de slag

Bevestig je aanvraag

Jij bespaart

Ga jij binnenkort verhuizen?Jouw mening telt!

Wij zijn bezig met het vernieuwen van ons product! Geef je nu op voor ons klantonderzoek!