Vergelijk              Vraag alles in èèn keer aan Jij kan inpakken    Wij gaan aan de slag    Bevestig je aanvraag  Jij bespaart
Vergelijk              Vraag alles in èèn keer aan Jij kan inpakken    Wij gaan aan de slag    Bevestig je aanvraag  Jij bespaart
 
gas en stroom afsluiten

Wanneer je gaat verhuizen naar een nieuwe woning dan komen veel dingen op je af. Eén van die dingen is gas en stroom afsluiten zodat je niet in het donker komt te zitten, een warme douch kan nemen of gewoon een Mario Kart balloonbattle kan spelen met je vrienden op je Nitendo 64. Leuk om dit te kunnen doen maar hoe moet je gas en stroom eigenlijk afsluiten en op welke dingen moet je letten? Er zijn namelijk wel tientallen gas- en stroomleveranciers.

Ik wil gas en stroom vergelijken en uiteindelijk besparen

Hoe kan ik het beste gas en stroom afsluiten?

Tussen bepaalde gas- en stroomleveranciers kunnen grote verschillen zitten. Niet alleen qua prijs maar ook qua duurzaamheid, service en de plaats van levering zitten grote verschillen. Waarschijnlijk maken de laatst genoemde dingen je niet heel veel uit maar toch is het goed om deze te bekijken tijdens je zoektocht. Naast de leverancier die je kiest, zijn er nog een aantal keuzes die je moet maken wat betreft het contract. Neem je een vast of variabel tarief, voor hoe lang ga je een contract aan en ga je voor groene of grijze energie.

1.  Schat je gas en stroom verbruik in.

2. Zet je prioriteiten op een lijst, wat vind je belangrijk als je gas en stroom afsluit?

3. Vergelijk op meerdere sites maar ook op de website van de gas en-stroomleveranciers zelf.

4. Probeer minimaal 14 dagen voor je sleuteloverdracht je gas en stroom aan te vragen. Als je al in je nieuwe woning woont dan kan dit vaak sneller geregeld worden.

5. Struin nog even de aanbiedingen en kortingen af. We blijven natuurlijk Hollanders.

6. Vergelijk en vraag je gas en stroom aan.

Waarom zijn er grote prijsverschillen als je gas en stroom gaat vergelijken?

Als je gas en stroom afsluit dan loont het zeker om dit te vergelijken omdat sommigen leveranciers duurder zijn dan andere. Leveranciers kunnen duurder zijn doordat bijvoorbeeld de contractduur langer is, ze vaste, dynamische of variabele tarieven hebben maar ook of je schonere energie krijgt, dit is namelijk duurder. Er zijn talloze vergelijkingssites waarop je je kan oriënteren en waar je gas- en stroomleveranciers kan vergelijken. Enkele onafhankelijk gas- en stroomvergelijkers zijn:

1.  Je verwacht het niet maar dit kan ook bij ons

2. Gaslicht.com

3. Energievergelijker.nl

4. Pricewise.nl

5. Easyswtich

  Ik wil op mijn gas en stroom besparen

  Te weinig tijd om gas en stroom te vergelijken?

  Het kan zomaar zijn dat je in tijd nood komt of dat je je gas en stroom niet kan afsluiten omdat je gewoon te lui bent. Wij hebben voor beide problemen een oplossing en bieden je nog veeeeeeeel meer.

  Bij ons regel je alles voor je verhuizing in één keer, namelijk:

  • Gas en stroom
  • Water
  • (Woon)verzekeringen
  • Televisie, internet, en voor de oudere onder ons, bellen

  Duurzame gas en -stroomleveranciers

  Voor de mensen die aan onze lieve kinderen en kleinkinderen denken en het voortbestaan van de aarde, bestaat er gelukkig groene stroom. Deze mensen kunnen dus hun wanneer ze hun gas en stroom afsluiten ook bijdragen aan een groenere wereld. De consumentenbond heeft samen met Greenpeace een onafhankelijk onderzoek gedaan naar groene stroomleveranciers en hun duurzaamheid. De aller aller aller aller groenste bestaat uit bijna 100% uit groene stroom. Dit betekent dat de stroom wordt opgewekt door windmolens en zonnepanelen. Op het moment dat een gas- en stroomleverancier voor 75% groene stroom kan opwekken dan scharen we dit onder een goede leverancier. Dus welke gas- en stroomleveranciers zijn het groenst?

  Rapportcijfers groene gas en stroom

  Ik wil mijn huidige gas en stroom aanbieder vergelijken

  De eerste groep (groen) zijn gas- en stroomleveranciers die meewerken aan een groenere stroom. De tweede groep (geel/oranje) zijn gas en-stroomleveranciers die nog verwikkeld zitten in hun oude processen maar investeren wel in groene projecten. Tot slot zijn de laatste groep (oranje/rood) voornamelijk partijen die zich verbonden hebben aan kolencentrales en zich niet verbinden aan groene initiatieven. Ondanks dat ze aan de andere kant van de wereld nog steeds heel veel troep in de zee gooien dat wij er proberen uit te vissen, loont het zeker, als je gas en stroom afsluit, om eens naar deze groene stroomopwekkers te kijken.

  Vergelijk

  Vraag in één keer aan wat je nodig hebt

  Jij kan inpakken

  Wij gaan aan de slag

  Bevestig je aanvraag

  Jij bespaart

  Ga jij binnenkort verhuizen?Jouw mening telt!

  Wij zijn bezig met het vernieuwen van ons product! Geef je nu op voor ons klantonderzoek!