Op het moment dat je gaat verhuizen moet je gas, water, licht, internet en tv regelen voor in je nieuwe woning. Je kan er zelf voor kiezen om je gas en licht bij je huidige energieleverancier af te blijven nemen. Dit geldt ook voor je internet en tv. De verhuizing is echter de ideale tijd voor jou om de verschillende aanbieders tegen elkaar af te wegen.  Het vergelijken van je waterleverancier heeft weinig zin omdat elke regio een vaste waterleverancier heeft. Regel in ieder geval alles zo snel mogelijk.

Vergelijk en regel in één keer je gas, water, licht, internet en tv

Bij ons heb je de mogelijkheid om alle voorzieningen voor je nieuwe huis te vergelijken met elkaar en in een keer af te sluiten. Geen gedoe met verschillende website’s en leveranciers. Het regelen van je gas, water, licht, internet en tv is in 4 stappen geregeld. Jij kiest de internetsnelheid, je zenderpakket en of je groene of normale stroom wil. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je (nieuwe) waterleverancier een melding krijgt van de verhuizing.

Ik wil alles in één keer vergelijken en regelen

Gas, water licht regelen in jouw nieuwe huis

Wanneer je gaat verhuizen dan is het uiterst belangrijk dat je gas, water en licht hebt in je nieuwe huis. Je kan een verhuizing vanaf 3 maanden van te voren aanmelden bij je energieleverancier. Geef uiterlijk 2 weken van te voren je verhuizing op zodat de leverancier op tijd op de hoogte is van je verhuizing, dit kan vaak via internet. Als je kiest om gas, water en licht te regelen in je nieuwe huis vergeet dan niet dat je, op de dag van de verhuizing, de energiestanden noteert in zowel je oude als je nieuwe woning. Deze meterstanden kan je online invullen op internet bij je energieleverancier.

Je kan van energieleverancier veranderen maar dit hoeft natuurlijk niet. Op het moment dat je besluit om je gas en licht van een andere leverancier af te nemen, houdt dan rekening met een opzegtermijn van 30 dagen. Het afsluiten van water is vrij simpel. Wanneer je besluit om in dezelfde regio te blijven wonen dan hoef je enkel de verhuizing door te geven van je oude en nieuwe adres. Verhuis je ook van regio? Zorg dan dat je je bij de ene waterleverancier afmeldt en bij de ander aanmeldt.

Gas, water licht regelen in een huurhuis

Gas, water en licht worden vaak standaard meegenomen in de prijs van je huurhuis. Het kan voorkomen dat de kosten van gas, water en licht niet inbegrepen zitten in je huurhuis. Op het moment dat jouw huurbaas hiervoor gekozen heeft dan moeten de kosten voor gas, water en licht worden vastgelegd in het huurcontract. Gas, water en licht regelen in je huurhuis wordt dus hoogstwaarschijnlijk gedaan door je huurbaas. Je hoeft je daar dus geen zorgen over te maken.

kosten gas water licht huurhuis

Internet en televisie regelen

Naast het verhuizen van je gas, water en licht moet je niet vergeten om je internet en televisie te regelen. Heb je al een huidige internet en televisie aanbieder? Dan kan je erover nadenken om je internet en televisie te vergelijken met een andere aanbieder.

Voordat je internet en tv kan vergelijken moet je eerst in kaart brengen of je uberhaupt wel mag verhuizen van aanbieder. Vaak zit je vast aan een jaarcontract en dit zorgt ervoor dat je helaas niet verschillende aanbieders kan vergelijken. Zit je wel al langer bij je aanbieder? Dan kan je ervoor kiezen om internet en tv te vergelijken. Je kan een postcodecheck doen om te kijken welke aanbieders op je nieuwe adres hun diensten kunnen leveren.

Het belangrijkst van de hele verhuizing is dat je ervoor zorgt dat je in ieder geval voor dat je op tijd je verhuizing doorgeeft aan je gas, water, licht, internet en tv aanbieders.

Vergelijk

Vraag in één keer aan wat je nodig hebt

Jij kan inpakken

Wij gaan aan de slag

Bevestig je aanvraag

Jij bespaart