Meld je vrijblijvend aanBinnen 24 uur gebeldJij kan inpakkenWij gaan aan de slagAlles is aangevraagdBetaal niets extra's
Meld je vrijblijvend aan Binnen 24 uur gebeld* Jij kan inpakken    Wij gaan aan de slag    Alles is aangevraagd    Betaal niets extra's
   
overstappen televisie internet en bellen

Op het moment dat je besluit om een alles in een pakket aan wil schaffen, dan moet je met een aantal dingen zeker rekening houden:

  • Check je huidige contract en opzegtermijn.
  • Check of je huidige aanbieder internet, televisie en bellen levert op je nieuwe adres.
  • Wacht even met het overstappen totdat je huidige provider op je nieuwe adres is geactiveerd.
  • Sommige aanbieders regelen de overstap voor je. Zij zorgen dat je niet zonder internet, televisie en bellen zit tijdens de overstap.
  • Zeg tegen je huidige aanbieder dat je gaat of wil overstappen. Soms komen ze over de brug met leuke acties en kortingen.
  • Check of je hetzelfde pakket kan krijgen wanneer je overstapt.

Vergelijken

Contractduur en opzegtermijn van je huidige pakket

Vaak als je een contract afsluit dan is dit voor een jaar. Wanneer je een tijdelijk woning hebt gevonden, dan moet je goed rekening houden met de contractduur. Het kan zomaar zijn dat dat wanneer je voor bijvoorbeeld een half jaar een woonruimte hebt, dat je je internet, televisie en bellen moet opzeggen omdat je niets anders hebt gevonden. Wanneer je een contractduur van een jaar hebt, moet je door blijven betalen en dat doen wij Hollanders niet graag. Daarnaast zorgt het checken van de contractduur er ook voor dat je niet met dubbele kosten komt te zitten. Vaak is het opzegtermijn van een contract één of twee maanden.

Aanbieders alles in een pakketten

Om te checken of je huidige aanbieder goedkoper is dan andere aanbieders kan je onze vergelijker gebruiken. Naast de vergelijker biedt 123verhuispakket ook een overstapservice aan. Geef aan wat je wil afsluiten of wijzigen en laat vervolgens je gegevens achter. Je wordt binnen een werkdag benaderd en wij zorgen dat je overstap wordt geregeld. Bij ons kan je overstappen naar T-mobile, Ziggo en Tele 2.

Aanvragen

Wacht met overstappen tot na je verhuizing

Wacht even met het overstappen totdat je huidige provider op je nieuwe adres is geactiveerd. Wanneer je gaat overstappen met alles in één naar een nieuwe aanbieder dan moet je adres namelijk overeenkomen met het adres van je oude aanbieder. Door te wachten voorkom je dat je op je oude adres een aansluiting krijgt van je nieuwe aanbieder.

Voor het eerst een alles in een pakket regelen?

Wanneer je na die barre zoektocht naar een woning eindelijk een huis hebt gevonden, wordt het ook tijd om je televisie, computer en wellicht zelfs je telefoon te gebruiken. Dit houdt natuurlijk in dat je dit voor het eerst moet afsluiten. Jeetje mineetje wat een toeval… daar hebben we ook informatie over.

Einde doei