Meld je vrijblijvend aanBinnen 24 uur gebeldJij kan inpakkenWij gaan aan de slagAlles is aangevraagdBetaal niets extra's
Meld je vrijblijvend aan Binnen 24 uur gebeld* Jij kan inpakken    Wij gaan aan de slag    Alles is aangevraagd    Betaal niets extra's
   

Oh yes oh yes super geweldig, je hebt een huis weten te bemachtigen. Wij zijn heel blij voor je want dit was waarschijnlijk niet heel makkelijk. Heb je al een huis en wil je overstappen met je alles in één pakket? Check dan dit artikel Je bent waarschijnlijk druk met je verhuizing en nu is het ook nog eens tijd om televisie, internet en bellen te regelen. Er zijn tal van aanbieders dus je keuze is ruim. Wist je dat tegenwoordig sommige energiemaatschappijen ook televisie, internet en bellen kunnen aanbieden? Nee, dan weet je het nu.

Televisie, internet en bellen voor het eerst regelen

Als je dit voor het eerst moet regelen dan is het zaak om goed uit te pluizen wat je precies wil. Denk bijvoorbeeld aan je huisgenoten waar je rekening mee moet houden, het budget dat je hebt per maand en de soorten pakketten die er aangeboden worden. We zetten een aantal dingen op een rijtje:

  • De samenstelling van je huis, als je alleen woont verbruik je waarschijnlijk minder internet dan wanneer je met z’n 13e woont
  • Overleg met jezelf en/of met je andere 12 huisgenoten over wat voor soort zenderpakket jullie graag willen op de televisie. Porno kost bijvoorbeeld meer per maand dan RTV Rijnmond.
  • Het budget dat je uit wil geven. Als je een student bent en geen rijke papa hebt, dan is je budget waarschijnlijk minimaal. Als je wel een rijke papa hebt dan heb je mazzel maar dan hoef je het waarschijnlijk ook niet zelf te betalen.
  • Korting!! Wij zijn hollanders dus we willen graag alles graties. Kijk of je bijvoorbeeld een gratis pakket kan krijgen of korting kan regelen door middel van een combinatie van abonnementen
  • Voor de minder actieve regelaars onder ons; Bij 123verhuispakket kunnen wij alles voor je verhuizing in een keer regelen zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Niet alleen televisie, internet en bellen maar ook inboedelverzekering, opstalverzekering en gas, water en stroom.

vodafone ziggo televisie internet en bellen

Nog wat tips over korting krijgen.. graties graties

  • Energie en televisie, internet en bellen in 1 – Wanneer je televisie, internet en bellen moet regelen bij een energiemaatschappij waar je ook je energie afneemt dan is de kans natuurlijk groot dat je korting krijgt op zowel je energie als je televisie, internet en bellen. Energiebedrijven die dit aanbieden zijn onder andere Oxxio en NLE.
  • Vodafone en ziggo – Wanneer je bijvoorbeeld een vodafone abonnement hebt krijg je bijvoorbeeld korting op je telefoon abonnement wanneer je bij Ziggo je televisie, internet en bellen afsluit.
  • Zeg dat je gaat overstappen – Wanneer je al een tijdje klant bent ergens, dan loont het soms om op te bellen en te zeggen dat je gaat stoppen. Ze willen je wel eens een korting aanbieden of extra pakketten voor dezelfde prijs. Aangezien je nu voor het eerst op jezelf gaat loont het om dit te doen wanneer je bijvoorbeeld een jaar een contract hebt.

Alles in één niet zelf regelen

Heb je last minute een nieuwe woning gevonden en moet je hals over kop je huidige woning uit? Of ben je gewoon een luiwammes en wil je het liefst tijd voor andere dingen maken? Bij ons regel je namelijk gas, water, licht, verzekeringen en internet, tv en bellen in één keer zonder dat je iets extra’s betaalt.

Info & opties

Einde doei