Vergelijk              Vraag alles in èèn keer aan Jij kan inpakken    Wij gaan aan de slag    Bevestig je aanvraag  Jij bespaart
Vergelijk              Vraag alles in èèn keer aan Jij kan inpakken    Wij gaan aan de slag    Bevestig je aanvraag  Jij bespaart
 
ziggo-verhoogt-tarieven

Ziggo gaat vanaf 1 juli haar tarieven verhogen. Je pakket wordt gemiddeld €2,50 duurder per maand.

Ziggo geeft aan dat zij dit extra geld nodig heeft voor investeringen. Met deze hogere tarieven wil Ziggo waarborgen dat zij een snelle, veilige en betrouwbare verbinding kan blijven leveren. Mensen gebruiken steeds meer en meer internet en data. Om dit aan te kunnen moeten we het blijven verbeteren, aldus Ziggo.

Als het goed is hebben alle Ziggo klanten een e-mail gekregen met informatie over de verhoging. Ziggo heeft deze e-mail expres voor de verhoging verstuurd aangezien Ziggo bij zichzelf een abonnement heeft. Het besparen begint uiteraard bij jezelf.

Welke tarieven worden verhoogd?

Alle alles-in-1-pakketten oftewel televisie, internet en bellen, worden verhoogd met €2,50. Het Internet Compleet-Pakket stijgt het meest met €2,95. Bij het Volop Bellen pakket ga je €1,00 per maand meer betalen. Het bellen naar mobiele nummers blijft hetzelfde tarief en wordt dus niet verhoogd. Het starttarief en minuuttarief binnen Nederland wordt beide verhoogd met €0,01 euro (1 cent). Het tarief voor bellen naar vast en mobiel wordt standaard 23 cent per minuut. Het starttarief dat eerst 12 cent was komt te vervallen, net als de toeslag van 25 cent voor het bellen naar een mobiel.

Geen verhoging van de tarieven in maart 2019

Eind maart verhoogde Ziggo nog de internetsnelheid met 25% voor al haar gebruikers. Zij gaf toen aan dat de tarieven niet verhoogd zouden worden door de verhoging van de internetsnelheid. Nu, andere halve maand later, doet zij dit dus wel. Of deze twee verhogingen te maken met elkaar hebben kunnen we niet vaststellen maar het is wel enigszins apart. De betrouwbare verbinding waar Ziggo het eerder over heeft geldt zo te zien niet voor de verbinding tussen Ziggo en haar klanten.

Alles-in-één vergelijken